2018-09-05 12:51:09• hírek • Bede Emőke

Szandi és a Balkan Fanatik is fellép a Csengeri Almafesztiválon

Fotó: Blikk.hu
Fotó: Blikk.hu

Eseményekben gazdagon telt a nyár Csenger városában, ám a programok az ősz beköszöntével is gőzerővel folytatódnak. Szeptember 20-22. között például almafesztivált szerveznek.

Szeptember 20-án este, 19 órától egy valódi DJ-parádé veszi kezdetét, a lemezjátszók mögött DJ Telegdi, DJ David Smith, DJ Kiss Péter, DJ Fodor Gergő és Demján Zsolt gondoskodik majd a hangulatról.
 

Pénteken már reggel 8-kor elrajtolnak az események, először is a természetes alapanyagokból készült kompozíciók kiállítását lehet megtekinteni, majd a helyi óvodások, általános iskolások és gimnáziumi diákok számára almafutással készülnek. 14 órától gyermekszínházi előadás kezdődik, de lesz népi táncház is. 17 órakor sokunk fiatalságának ikonikus énekesnője, Szandi áll színpadra, hogy legnépszerűbb slágereivel örvendeztesse meg a közönséget, egy órával később a Bereczky Jazz Band fogja váltani őt a színpadon. 19:30-tól a hamisítatlan retro disco élményt is át lehet majd élni, a kívánságműsor keretében pedig üzenhetünk is a számunkra kedves személyeknek.
 

Szeptember 22-én gasztronómiai bemutatóval indul a nap, melyet az Alma kupa követ. A különböző kulturális műsorok után pedig kiderül, kit illet meg „Az év gazdája” cím. 15 órától a néptáncé a terep, majd 16 órától a Tesók áll színpadra. 17 órától divatbemutató kezdődik, majd ezt követően a Vitéz László és az elátkozott malom című bábjátékot lehet megtekinteni. 19 órakor a Balkan Fanatik koncertezik, a háromnapos eseményt pedig egy igazi retro party zárja.
 

A szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak a Makovecz Imre Általános Iskola parkjába, a belépés természetesen ezúttal is ingyenes. (Figyelem: a programok kezdési időpontja magyarországi idő szerint értendő!) További részletekért keresd fel az esemény Facebook-eseményét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: